18 karaats gouden ring in bloem design met 8 saffieren en diamant

€ 450,00
Artikelnummer
22-003.13

Luxe 18 karaats gouden dames ring in prachtig design van een bloem. Centraal een diamant waaromheen 8 saffieren zijn gezet, prachtig! De ringscheen van deze ring is ook bewerkt wat de ring extra stijl en uitstraling geeft. Deze geelouden ring is handgemaakt en gestempeld met 750 goudmerk.

Specificaties

  • ▶ Ringmaat is 18,25 (57)
  • ▶ Gewicht is 5,30 gram
  • ▶ Ringkop is 13mm
  • ▶ Goudmerk 750
  • ▶ Edelstenen 8 Saffieren en 1 Diamant
  • ▶ Hollands gekeurd

Heeft u vragen over deze gouden ring of andere sieraden? Wij helpen u graag met het juiste advies, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Toch iets anders gewild? Kijk eens verder in onze webshop andere ringen van goud, zilver of edelstaal. Veel van onze ringen zijn bewerkt met verschillende edelstenen zoals diamant, robijn of saffieren. Voor elke stijl proberen wij een ring in ons assortiment op te nemen, al sinds de oudheid worden ringen gedragen en zijn een perfect sieraad om jouw stijl af te maken of aan te vullen. Ringen zijn in tegenstelling tot kettingen of oorbellen ook een sieraad waar de drager zelf van kan genieten. Voordeelsieraden doet haar uiterste best om ons aanbod zo breed mogelijk te maken helaas kan het voorkomen dat uw ideale ring er niet tussen zit of al uitverkocht is. Stuur ons in dit geval gerust een bericht zodat wij bij nieuwe voorraad als eerst voor u kunnen kijken of speciaal voor u op zoek gaan naar dit speciale sieraad. Bij Voordeelsieraden zijn de meeste ringen PRE-LOVED dit betekent dat ze al verhalen hebben geschreven maar op zoek zijn naar een drager om nog meer bijzondere herinneringen mee te maken. Op deze manier dragen wij bij aan een circulaire economie en de voordelen die hiervan! De items worden zorgvuldig gecontroleerd en behandeld, zodoende bieden wij bijna de kwaliteit van nieuw tegen een kleinere prijs!

Meer informatie
Conditie Occasion
Doelgroep Dames
Ringmaat 18,25 mm
Steen Diamant, Saffier
Kleur Geelgoud
Materiaal Goud
Stijl Modern
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:18 karaats gouden ring in bloem design met 8 saffieren en diamant