Antieke heren sieraden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

25 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Op zoek naar een stoer sieraad dat historie en karakter ademt? Ga dan voor één van de antieke herensieraden van Voordeel Sieraden. We hebben namelijk een uiteenlopend aanbod van de prachtigste vintage sieraden, tegen evenzo aantrekkelijke prijzen. En wees beslist niet bang dat je een sieraad koopt waar het mooiste al vanaf is. We hebben ze namelijk allemaal opgepoetst en waar nodig gerestaureerd, zodat ze stuk voor stuk in topconditie verkeren! Naar welk antiek herensieraad gaat jouw voorkeur uit?

Van armbanden tot kettingen en ringen

De tijd dat mannen geen sieraden droegen is allang voorbij. Een mooie zegelring of een klassiek horloge kunnen een fraaie aanvulling op een mannelijke outfit betekenen. Zeker wanneer je kiest voor een antieke herensieraad, dat niemand anders heeft. Bij Voordeel Sieraden vind je diverse vintage armbanden, kettingen en ringen, maar bekijk vooral ook eens ons aanbod antieke dasspelden. Typische sieraden voor mannen, waarmee je je zakelijke look nog meer cachet geeft. Kwalitatieve antieke sieraden of vintage sieraden, armbanden, kettingen, ringen koopt u online in onze webshop. Bekijk hier ons gehele assortiment!

De voordelen van vintage sieraden

Dat je écht een unieke ring om je vinger, armband om je pols of ketting om je nek kunt dragen is voor velen de voornaamste reden om op zoek te gaan naar antieke herensieraden. Maar daarnaast is er ook een prijsvoordeel: voor vintage sieraden betaal je in de regel minder dan voor hun fonkelnieuwe tegenhangers. Bovendien wordt door het hergebruiken van sieraden het milieu bespaard en hoeven er minder grondstoffen gehaald te worden uit landen waar we om ethische redenen liever geen handel zouden drijven. Met de keuze voor een antiek herensieraad doe je dus niet alleen jezelf of degene aan wie je het sieraad cadeau doet een plezier, maar ook de wereld.

Een antiek herensieraad voor iedereen

Antiek en uniek zijn twee woorden die op elkaar lijken en in het geval van antieke herensieraden zijn ze vaak zelfs synoniemen. Regelmatig komt het immers voor dat we van een bepaald sieraad slechts één exemplaar beschikbaar hebben. Dat maakt dat je kans hebt de enige te zijn die over dat soort sieraad beschikt! Een mogelijk nadeel is dat de ring of armband van je dromen gauw uitverkocht is. Maar niet getreurd: we zijn continu bezig ons assortiment te verrijken en aan te vullen, dus houd de webshop vooral in de gaten!