Bloedkoralen kettingen

Al lange tijd heb je die bloedkoralen kettingen op jouw verlanglijst staan. Want zeg nu zelf: die prachtige, rode kleur zou jou toch prachtig staan? Helaas is het materiaal door de jaren heen steeds zeldzamer geworden. Gelukkig kan Voordeelsieraden jou helpen om jouw wens voor een bloedkoraal ketting te kopen toch in vervulling te laten gaan. Ben jij klaar voor zo’n stijlvol sieraad? Bestel direct jouw unieke en luxe sierraad uit ons exclusieve assortiment en profiteer van onze gratis verzending. 

 

Bloedkoralen kettingen
  1. 4-strengs bloedkoraal ketting antieke gouden sluiting
    4-strengs bloedkoraal ketting antieke gouden sluiting
    Aanbiedingsprijs € 225,00 Normale prijs € 375,00
  2. Bloedkoralen 2-strengs ketting aan 14 karaats gouden slot
    Bloedkoralen 2-strengs ketting aan 14 karaats gouden slot
    Aanbiedingsprijs € 279,00 Normale prijs € 385,00

De herkomst van bloedkoraal

Het is misschien een rare gedachte, maar bloedkoralen kettingen bestaan hoofdzakelijk uit de kalkskeletten van kleine zeedieren. Van zichzelf is het koraal dan ook wit van kleur. Het zijn de algen - die zich aan het materiaal hechten - die voor de rode uiterlijk zorgen. Zij leven van de afvalstoffen en de CO2 die de koraalpoliepen uitscheiden. De steen komt in diepe wateren over de hele wereld voor. Denk bijvoorbeeld aan de Middellandse Zee, de Rode Zee en het bekende Groot Barrièrerif vlakbij Australië.

Bloedkoralen kettingen kopen

 

De spirituele betekenis

Bloedkoraal wordt al duizenden jaren in sieraden gedragen. Dat is met een reden: de steen is namelijk in staat om de drager innerlijke rust te bieden. Het brengt emoties in balans en bevordert de intuïtie. Ook helpt het je te wapenen tegen plotselinge neerslachtigheid. Om die reden vinden mensen met depressieve klachten het vaak prettig om deze koraalsoort bij zich te dragen. Bloedkoralen kettingen kennen daarnaast ook een geneeskrachtige werking. Het materiaal stimuleert namelijk de bloedsomloop. Een veelzijdig en nuttig sieraad dus!

 

Een prachtige look met Voordeel Sieraden

Een liefde voor sieraden. Dat is de drijvende kracht achter Voordeel Sieraden. Het is dan ook een passie willen wij graag met iedereen delen. Onze missie? Bijzondere sieraden voor iedereen toegankelijk maken. Dat betekent dat wij transparant zijn over de kosten, occasions verkopen én gratis verzending aanbieden. Zo zijn die bloedkoralen kettingen altijd binnen handbereik. Of het nu gaat om antieke sieraden of vintage sieraden. Van armbanden, kettingen, ringen met edelstenen, granaten kettingen, ringen, vintage ringen, bloedkoralen colliers, hangers, antieke oorbellen, tot broches. Bij Voordeelsieraden shop je online het sieraad, gouden ring met amethist, horloge of mode-item van jouw keuze! En wil je een echt koopje aan de haak slaan? Vergeet dan niet onze sale te bekijken!

 

De nieuwste trends

Wij zijn continu in ontwikkeling. Met onze steeds wisselende collectie is het zeker de moeite waard nog een keer terug te keren naar onze antieke sieraden webwinkel. Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends? Abonneer je op onze nieuwsbrief of houd onze social media in de gaten.

 

Bestel nu bloedkoralen kettingen

Kettingen, ringen, armbanden. Ze geven jouw dagelijkse outfit net dat beetje extra. Je voelt je mooi en dat mag gezien worden! Bestel daarom jouw sieraden vandaag nog bij Voordeel Sieraden. Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)6 5202 0818 of het invullen van ons contactformulier. Liggen onze bloedkoralen kettingen straks bij jou in de brievenbus?