Online_cadeaubon_sieraden_voordeelsieraden

 

Cadeaubonnen van Voordeelsieraden

Geef iets bijzonders met een cadeau bon van Voordeelsieraden! Binnen Voordeelsieraden voeren we een divers aanbod aan Antiek & Vintage sieraden met een cadeaubon van Voordeelsieraden geeft u uw dierbare wellicht meer ruimte om het product naar keuze uit te kiezen en in ieder geval geeft u iemand de mogelijkheid om tussen meer dan 4000 sieraden op zoek te gaan naar het unieke item voor hem of haar! Met wellicht de grootste online collectie in antieke sieraden kunt u iemand met een passie voor antieke sieraden gelukkig maken door haar zelf te laten kiezen tussen de vele sieraden en op deze manier een avondje online shoppen bieden. Geef een Voordeelsieraden cadeubon voor het shoppen van antieke sieraden of vintage sieraden, armbanden, kettingen, granaten kettingen, ringen, bloedkoralen colliers, hangers, antieke oorbellen of broches. Een leuke verrassing voor hem of haar en natuurlijk geleverd in een luxe cadeauverpakking!


Verzilveren Cadeaubon

Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code welke bij het afronden van de bestelling ingevoerd kan worden. Super eenvoudig, je hoeft alleen maar het bestelproces te volgen en de kortingscode in te vullen!


Hoe bestel ik een cadeaubon?

Wanneer u contact met ons opneemt kunt u aangeven voor welk bedrag u graag een cadeaubon zou willen bestellen. Het team van Voordeelsieraden gaat vervolgens aan de slag om persoonlijk de cadeaubon samen te stellen in luxe verpakking om deze vervolgens naar u toe te sturen. Eenvoudig & snel geregeld!