Het verhaal achter Voordeelsieraden

Passie voor sieraden, dat is wat wij uitdragen. Een passie die wij willen delen met jou; een win-win situatie creëren. Het onbereikbare toegankelijk maken, streven naar perfectie in onze producten, de lat altijd net iets hoger leggen, het resultaat; een klanttevredenheidscore die we graag zo houden!

Het verhaal is begonnen met de liefde voor unieke occasionsieraden, de waardering hiervoor was een alsmaar groter wordende klantenkring. Altijd blijven voldoen aan de vraag is een uitdaging, speurwerk, een passie! Open staan voor input, dat houdt ons scherp!

Inmiddels waren we toe aan de volgende stap, onze veelal unieke producten verkopen via ons eigen platform www.voordeelsieraden.nl Dagelijks zijn wij op zoek naar bijzondere eyecatchers, sieraden die je laten stralen. Of het nu gaat om antieke sieraden of vintage sieraden. Van armbanden, kettingen, granaten kettingen, ringen, bloedkoralen colliers, hangers, antieke oorbellen tot broches.

Daarnaast hebben we besloten om tevens een collectie nieuwe sieraden en horloges aan te bieden. Eenvoudigweg om de reden dat een assortiment compleet moet zijn. Ook echte Italiaanse lederen tassen zijn daarbij inbegrepen, ontworpen door een team van gepassioneerde mensen die de laatste modetrends nauwlettend in de gaten houden!

Wij willen breken met het principe dat juwelen duur zijn. Wij maken bijzondere sieraden toegankelijk voor iedereen. Hoe doen we dat? Heel simpel, transparant zijn! De productspecificaties staan vermeld in de omschrijving zodat je altijd weet waar je voor betaald!

We blijven ons continue ontwikkelen, houd ons daarom goed in de gaten via de verschillende socialmedia-kanalen en abonneer je op onze nieuwsbrief. Zijn er nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!


Hartelijke groet,


Het team van Voordeelsieraden