Antiek & Vintage sieraden juwelier

 

Al 7 jaar uw online juwelier voor Antieke & Vintage sieraden

Jaren voordat Voordeelsieraden een eigen website had is het allemaal begonnen met de liefde voor unieke occasionsieraden. Als tiener was onze oprichter al druk bezig om vanaf de zolderkamer te speuren naar prachtige sieraden. Later zou hij sieraden verkopen aan een kleine klanten kring tegen voordelige prijzen. Dit zorgde voor een hoge kwaliteit en service gerichtheid, de waardering hiervoor was een alsmaar groter wordende klantenkring! Zodoende werd uiteindelijk besloten om een webshop te beginnen zodat onze collectie voor een nog breder publiek bereikbaar zou worden. Maar altijd blijven voldoen aan de vraag is een uitdaging, speurwerk, en passie! Open staan voor input, dat houdt ons scherp!

Passie voor sieraden, dat is wat wij uitdragen. Een passie die wij willen delen met jou; een win-win situatie creëren. Het onbereikbare toegankelijk maken, streven naar perfectie in onze producten, de lat altijd net iets hoger leggen, het resultaat; een klanttevredenheidscore die we graag zo houden!

Dagelijks zijn wij op zoek naar bijzondere eyecatchers, sieraden die je laten stralen. Of het nu gaat om antieke sieraden of vintage sieraden. Van armbanden, kettingen, granaten kettingen, ringen, bloedkoralen colliers, hangers, antieke oorbellen tot broches.

Wij willen breken met het principe dat juwelen duur zijn. Wij maken bijzondere sieraden toegankelijk voor iedereen. Hoe doen we dat? Heel simpel, transparant zijn! De productspecificaties staan vermeld in de omschrijving zodat je altijd weet waar je voor betaald!

We blijven ons continue ontwikkelen, houd ons daarom goed in de gaten via de verschillende socialmedia-kanalen en abonneer je op onze nieuwsbrief. Zijn er nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!


Hartelijke groet,


Het team van Voordeelsieraden https://www.voordeelsieraden.nl