Ringen met edelstenen

Gouden ringen met edelstenen

 

Een Gouden ring met Edelsteen is een unieke sieraad die menig hart sneller laat kloppen. Wanneer u direct een blik in onze collectie wil werpen hebben we hier een aantal verschillende gouden ringen benoemt ter inspiratie. Kijk gerust verder in onze webshop voor meerdere soorten Edelstenen of laat u informeren op deze pagina over ringen met edelstenen.

Ringen met edelstenen zijn razend populair vanwege meerdere redenen, het zijn vaak exclusieve handgemaakte sieraden met een unieke uitstraling. Het heeft de eigenschap om je stijl af te maken en de drager een elegante of extravagante uitstraling te geven. En voor een aantal mensen speelt de energetische werking ook een rol. Ieder edelsteen is uniek in zijn vorm, uitstraling en werking. Bekende edelstenen voor ringen zijn: amethist, aquamarijn, aventurien, bergkristal, carneool, citrien, diamant, granaat, hematiet, jade, labradoriet, lapis lazuli, maansteen, onyx, opaal, peridoot, robijn, rozenkwarts, saffier, smaragd, toermalijn, topaas, turkoois (turqoise) en zirkoon. In de 18de en 19de eeuw was het erg in trek om een sieraad te kopen of te geven met een edelsteen die dezelfde beginletter had als de voornaam. Zo is het edelstenenalfabet ontstaan. Vandaag de dag is er nog steeds een enorme vraag naar ringen die bewerkt zijn met edelstenen.

 

Drie kenmerken

Edelsteen ringen hebben drie kenmerken; dat zijn schoonheid, duurzaamheid en zeldzaamheid. Onder schoonheid valt de kleur, glans, vuur, doorzichtigheid en lichteffecten. De hardheid, breekbaarheid/splijtbaarheid en chemische bestendigheid verstaan we onder duurzaamheid en bij zeldzaamheid wordt er gekeken naar hoe vaak het product in de natuur voorkomt. Dit bij elkaar bepalen de eigenschappen van een edelsteen. Edelstenen bestaan uit verschillende mineralen en worden op meerdere manieren gevormd door de natuur. Er zijn drie verschillende vormingen, namelijk magmatisch, sedimentair en metamorf. Vele stenen vanuit deze vormingen worden toegepast in ringen met edelstenen.

 

Gratis verzending

Heb jij mooie ringen met edelstenen gevonden? Dan ontvang je deze in Nederland en België altijd gratis thuis. Al onze zendingen gaan via DHL met een track & trace code. Bij bestellingen boven € 75,- is een handtekening voor ontvangst vereist. Als jouw ringen met edelstenen op voorraad zijn, dan verzenden we ze binnen 1 werkdag. Zo kun jij snel en lekker schitteren met jouw nieuwe sieraden.

 

Ringen met edelstenen

 

 

Ringen met edelstenen kopen?

Wil jij graag ringen met edelstenen kopen? Kijk dan vooral verder op www.voordeelsieraden.nl. Je vindt bij ons een mooie collectie ringen met edelstenen. Of het nu gaat om antieke sieraden of vintage sieraden. Van armbanden, kettingen, granaten kettingen, ringen, vintage ringen, bloedkoralen colliers, hangers, antieke oorbellen, tot broches. Bij Voordeelsieraden shop je online het sieraad, gouden ring met amethist, horloge of mode-item van jouw keuze! De mensen achter Voordeel Sieraden werken iedere dag met passie voor sieraden. We willen sieraden voor iedereen toegankelijk maken en breken met het principe dat juwelen duur zijn door transparant te zijn. Heb je een vraag of ben je op zoek naar meer informatie over bepaalde ringen met edelstenen? Stuur dan gerust een mail met jouw vraag naar info@voordeelsieraden.nl.