Antieke ringen

Antieke ringen ademen geschiedenis. De mooiste materialen. De meest verfijnde details. Het is geen wonder dat deze sieraden jaar in jaar uit populair blijven. Ben jij op zoek naar een ouderwetse ring die echt bij je past? Het team van Voordeel Sieraden helpt je graag verder in jouw zoektocht. Bezoek vandaag nog onze webshop en bestel één van onze prachtige sieraden!

 

Wanneer is een ring antiek?

De ringen van Voordeel Sieraden mogen niet zomaar het predikaat ‘antiek’ dragen. Hiervoor moeten ze eerst aan een tweetal criteria voldoen. Zo moeten antieke ringen in de eerste plaats door een mensenhand zijn gemaakt. Dit houdt in dat er in het produceren van de sieraden geen (of nagenoeg geen) machine is gebruikt. Dit wordt ook wel ‘handgemaakt’ genoemd.

Antieke ringen

 

Antieke ringen kopen

Het tweede criterium heeft met de ouderdom van het sieraad te maken. Voordat er sprake is van een verzameling antieke ringen moeten ze minimaal 100 jaar oud zijn. Toch zijn er veel sieraden met dit label op de markt die veel jonger zijn. Dit is het gevolg van de marktwerking. Door het spel tussen vraag en aanbod wordt de grens van antiek meer naar voren gebracht. Zo zijn er antieke ringen op de markt die slechts 60 jaar oud zijn.

 

Oude pracht met Voordeel Sieraden

Bij Voordeel Sieraden hebben wij één missie. Namelijk: bijzondere sieraden - zoals: antieke ringen - voor iedereen toegankelijk maken. Dit doen wij niet alleen door transparant te zijn over de kosten, maar ook door tweedehands modellen aan te bieden. Om je vervolgens niet op extra kosten te jagen, kun je daarnaast vertrouwen op gratis verzending. Zo houden wij de drempel zo laag mogelijk.

Antieke ringen kopen? Voordeel Sieraden heeft een ruim assortiment aan sieraden. Of het nu gaat om antieke sieraden of vintage sieraden. Van armbanden, kettingen, ringen met edelstenen, granaten kettingen, ringen, vintage ringen, bloedkoralen colliers, hangers, antieke oorbellen, tot broches. Bij Voordeelsieraden shop je online het sieraad, gouden ring met amethist, horloge of mode-item van jouw keuze!

Bij Voordeelsieraden shop je online het sieraad, horloge of mode-item van jouw keuze zoals:

- Overig antiek;

- Sieraden;

- Occasions;

- Accessoires 

Bestel één van onze antieke ringen online

Antiek is niet alleen mooi. Het vertelt ook een zekere geschiedenis. Kun jij niet wachten om zo’n prachtige antieke ring te dragen? Bezoek dan vandaag nog de webshop van Voordeel Sieraden en plaats een bestelling! Wil je graag iets meer weten over onze collectie? Neem contact met ons op! Antieke ringen kopen bij Voordeel Sieraden? Bel gerust naar +31 (0)6 5202 0818 of vul ons contactformulier in. Draag jij met onze antieke ringen straks een stukje geschiedenis met je mee?