Betalen

Bij Voordeelsieraden kun je op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • PayPal
  • Bankcontact
  • Creditcard (Visa, Mastercard)
  • Bankoverschrijving
  • AfterPay

Indien je in het bezit bent van een kortingscode dient deze VOOR het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd. Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen.

Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Mollie Payments. Zij zorgen voor een betrouwbare en veilige betaalomgeving door middel van de modernste beveiliging- en versleutelgereedschappen

Betalen met iDeal

IDEAL biedt je de mogelijkheid om vertrouwd en gemakkelijk te betalen vanuit de eigen bankomgeving. Je hoeft je hiervoor niet te registreren. Daarnaast kunnen wij direct de status van de betaling zien waardoor het pakket nog sneller verzonden kan worden. Deelnemende banken zijn ABN Amro, Triodos Bank, ING, Rabobank, de Volksbank(SNS, ASN Bank, Regiobank), Bunq, Knab en Van Lanschot Bankiers.

Betalen met PayPal

Als je beschikt over een PayPal -account kun je direct online betalingen overboeken naar ons PayPal-account. Zodra de betaling is goedgekeurd ontvang je hiervan direct een bevestiging.

Betalen met Creditcard

Je kunt bij Voordeelsieraden ook betalen met een creditcard van Visa of Mastercard. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening.

Betalen per bankoverschrijving

Het is mogelijk om vooraf te betalen per bankoverschrijving. Indien je kiest voor deze betaalwijze ontvang je de benodigde gegevens per e-mail. Normaal gesproken worden handmatige overboekingen binnen 3 werkdagen bijgeschreven. Vergeet niet om altijd het betalingskenmerk te vermelden. Wij houden je op de hoogte van het betaalproces en zodra de bestelling verstuurd is ontvang je hiervan een bevestiging.

Betalen met AfterPay (Nederland)

AfterPay voert voor Voordeelsieraden het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaarstaat. Voordeelsieraden rekent, in tegenstelling tot veel andere webshops, geen extra kosten voor het gebruik van deze manier van betalen.

AfterPay voert ter goedkeuring van je verzoek een gegevenscontrole uit. Tevens hanteren zij een strikt privacy beleid zoals omschreven staat in de algemene voorwaarden van AfterPay. Mocht je verzoek tot betaling onverhoopt niet goedgekeurd worden dan kun je het product afrekenen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen je naar het consumentdeel van de AfterPay website, bij vragen kun je altijd contact met AfterPay opnemen.