Retourneren

Soms kan het zijn dat de bestelling niet helemaal aan je wensen voldoet. Dat is jammer maar geen enkel probleem om deze binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren. Wat je daarvoor moet doen is het artikel inclusief factuur en ingevuld herroepingsformulier terugsturen naar:

Voordeelsieraden (Beter is om de afkorting VS op het pakket te vermelden)

Postbus 163

8320 AD Urk

Holland

Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Beschadigde of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Wij adviseren om het pakket aangetekend te versturen. Producten welke op verzoek zijn gemaakt en/of gegraveerd kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Na ontvangst van het retourpakket wordt het bedrag binnen 14 werkdagen op de bankrekening/creditcard teruggestort.

Het kan voorkomen dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. Indien dit het geval is neem dan direct contact met ons op via de email info@voordeelsieraden.nl en wij zorgen voor een passende oplossing.