Gouden ring amethist

Direct naar onze collectie? Ringen met Amethist

Bent u op zoek naar een ring met een edelsteen? Dan is een gouden ring met een amethist misschien wel de beste keus voor jou. De paarse kleur van de amethist zorgt ervoor dat dit een prachtige edelsteen is voor in een gouden ring en de combinatie van goud en een amethist maakt je ring een uniek en verleidelijk sieraad. Voor een antieke of een nieuwe gouden ring met amethist ben je bij Voordeel Sieraden op het juiste adres. 

 

Antieke gouden ringen met amethist

Wanneer wordt een gouden ring met amethist antiek genoemd. Daarvoor moet de ring voldoen aan twee voorwaarden. Als eerste moet de ring ouder zijn dan 100 jaar. Dat wil dus zeggen dat de ring voor het jaar 1921 gemaakt moet zijn. Daarnaast moet de ring over het algemeen handgemaakt zijn. Bent u op zoek naar een antieke gouden ring met amethist? Bekijk dan al onze antieke gouden ringen in de webshop en wie weet vind je wel de perfecte ring voor jou. Of het nu gaat om antieke sieraden of vintage sieraden. Van armbanden, kettingen, ringen met edelstenen, granaten kettingen, ringen, vintage ringen, bloedkoralen colliers, hangers, antieke oorbellen, tot broches. Bij Voordeelsieraden shop je online het sieraad, horloge of mode-item van jouw keuze!

 

Ringen met edelstenen

Ringen met edelstenen zijn op dit moment enorm populair. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook omdat ze een energetische werking hebben. Ieder edelsteen is uniek in zijn vorm, uitstraling en werking. Twee tot drie eeuwen geleden was het gebruikelijk om een sieraad te geven of te kopen die dezelfde beginletter had als de voornaam van diegene. Op die manier is ook het edelstenen alfabet ontstaan. Voor elke letter uit het alfabet is een edelsteen, of zijn er meerdere edelstenen, die met dezelfde letter begint. En ook vandaag de dag is er nog steeds heel veel belangstelling voor ringen met edelstenen. 

 

Werking van amethist

Zoals hierboven aangegeven is een gouden ring met amethist niet alleen mooi, maar het heeft ook een energetische werking. De energie van de amethist werkt zuiverend, beschermend, ontspannend, het brengt innerlijke rust en harmonie. Verder maakt de amethist je hoofd helder en geeft het inzicht in keuzes die je maakt en in je gedrag. Daardoor helpt het ook bij het achterlaten van verslavingen en slechte gewoontes. Kortom, een gouden ring met amethist brengt naast zijn schoonheid nog veel meer voordelen met zich mee.

 

Gouden ring amethist

 

Gouden ring met amethist kopen?

Wil je een gouden ring met amethist kopen? Bekijk dan onze hele collectie in onze webshop. Hier vind je occasions en antieke modellen. Verder kun je ook bij ons terecht voor armbanden, kettingen, hangers, oorbellen en broches. Neem voor meer informatie over gouden ringen met amethist contact met ons op via +31 (0)6 5202 0818.