Granaten kettingen

Antiek of niet: granaten kettingen zijn nog steeds populair onder juweeldragend Nederland. De steen breekt niet snel, is mooi van kleur en kent unieke eigenschappen. Voor de mooiste collectie aan kettingen met granaat kun je bij Voordeel Sieraden terecht. Wij zijn niet alleen goedkoop, maar leveren ook razendsnel. Daarnaast geniet je van twee weken bedenktijd. Zo weet je 100% zeker dat je een goede aankoop doet.  

Granaten kettingen

De eigenschappen

De steen ‘granaat’ werd vroeger veel voor kettingen gebruikt. Vaak werd hiervoor de rode variant in het sieraad gezet, maar er zijn ook andere kleurtinten te verkrijgen. Denk aan roze, groen of oranje. Granaten kettingen komen daarnaast ook in verschillende vormen en maten voor. Het gesteente is namelijk makkelijk te slijpen, waardoor het een maakbaar product is. De populairste vorm is toch de zogenoemde cabochon. Met de juiste kleur en kwaliteit wordt dit ook wel een karbonkel genoemd. 

Hardheid: 7,25 / 7,5

Geboortesteen: Januari

Molecuulformule: Mg3Al2(SiO4)3 / Fe3Al2(SiO4)3De verzorging van granaten kettingen

Granaat komt als steen al jarenlang in kettingen voor. Dat heeft natuurlijk een goede reden: naast de prachtige kleur, is het materiaal ook moeilijk kapot te krijgen. We willen je wel voor één ding waarschuwen: granaten kettingen kunnen slecht tegen temperatuurwisselingen. Je mag ze dan ook niet tegen grote verschillen blootstellen. Maak granaat kettingen bijvoorbeeld - tijdens de warmere zomerdagen - niet schoon met ijskoud water. De steen kan dan scheuren of zelfs afbreken. Mooi voor de dag met Voordeel Sieraden

Sieraden… Als fashionista of verzamelaar kun je er maar niet genoeg van krijgen. Of het nu gaat om de nieuwste collecties of juist antieke modellen: bij Voordeel Sieraden hebben wij de mooiste kettingen, armbanden en juwelen in huis. Deze handgemaakte producten worden door een enthousiast team geselecteerd. Hierbij betaal je nooit te veel. Daarnaast geniet je van een snelle én gratis levering. Op het gebied van granaten kettingen bieden wij: Direct een granaten ketting kopen?

Mooie kleuren. Een hoge hardheid. Prachtige vormen. Met de steen ‘granaat’ kun je mooie kettingen maken. Niet voor niets zijn granaten kettingen gewild onder liefhebbers van oude en antieke sieraden. Of het nu gaat om antieke sieraden of vintage sieraden. Van armbanden, kettingen, ringen met edelstenen, ringen, vintage ringen, bloedkoralen colliers, hangers, antieke oorbellen, tot broches. Bij Voordeelsieraden shop je online de granaat kettingen, het sieraad, gouden ring met amethist, horloge of mode-item van jouw keuze! Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Doe dit door te bellen naar +31 (0)6 5202 0818 of door ons contactformulier in te vullen. Weet jij al welke granaten ketting je bij ons wilt kopen?

Granaten ketting kopen