Antieke sieraden voor kinderen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-30 van 46

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-30 van 46

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Ook kinderen - of hun ouders - kunnen voor antieke sieraden of vintage sieraden, armbanden, kettingen, granaten kettingen, ringen, bloedkoralen colliers, hangers, antieke oorbellen of een ander sieraad bij ons terecht. Met name voor meisjes hebben we een mooi aanbod aan prachtige antieke kindersieraden. Natuurlijk verkeren alle sieraden in topconditie, ondanks dat ze al een heel leven achter de rug hebben. Juist het feit dat de sieraden al een tijdje meegaan maakt ze zo bijzonder. Van geen enkel antiek kindersieraad dat we aanbieden bestaat immers een tweede, zodat je daadwerkelijk een uniek bijou in huis haalt.

 

Zeer geschikt als cadeau

Onze antieke kindersieraden zijn ontzettend leuk om je dochter cadeau te geven. Laat haar kennismaken met de pracht en praal van vervlogen tijden. Ze zal de waarde van een echt kwaliteitssieraad inzien. En wie weet wordt het wel een heus familie-item, dat de komende generaties kan worden doorgegeven!

 

Bezit een stukje historie

Een ouder sieraad kopen betekent dat je kiest voor kwaliteit. Immers, als het zo lang in goede staat heeft weten te blijven, dan is er geen reden om aan te nemen dat dit de komende decennia zal veranderen. Elk sieraad heeft een verhaal dat doorverteld kan worden. En natuurlijk is het onwaarschijnlijk dat je precies de achtergrond van het antieke sieraad kent, maar dat is een deel van het mysterie en daarmee juist het leuke ervan. Bovendien: het vervolg van het verhaal kun je zelf ‘schrijven’!

 

Leuk voor jezelf, goed voor de wereld

Antieke sieraden hebben vanzelfsprekend als voordeel dat ze uniek zijn. Je zult niemand tegenkomen met precies hetzelfde sieraad. Dit maakt ze zeer gewild. Maar er zijn nog meer voordelen! Zo zijn deze sieraden al lang geleden gemaakt en is als het ware de prijs voor het delven van de grondstoffen al betaald. In vergelijking met de aanschaf van een nieuw sieraad bespaar je hierdoor dus het milieu. Daarnaast zijn veel van deze grondstoffen helaas vaak afkomstig uit landen waar de mensenrechten met voeten getreden worden - denk aan Afrikaanse landen als Angola en Sierra Leone. Door te kiezen voor antieke sieraden weet je zeker dat je aan hieraan geen bijdrage levert.